Annons
AnnonsI did try this…


Har nu testat Insta Gel och måste tyvärr säga att jag inte kan ge det lika många guldstjärnor som jag faktiskt hoppades på. Jag gillar att alltid ha fina naglar och tycker inte om att gå med avskalat nagellack, så fort det händer måste jag gå och fixa naglarna direkt. I och med att jag har en ganska så stressig vardag, både med att vara mamma och sköta mitt företag så är detta något jag vill undvika. Därför tänkte jag att jag testar att köpa detta lilla hemmapaketet, där man själv ganska så snabbt och lätt kan fixa till sina naglar med gel. Men resultatet blev sådär, jag körde på en neutral färg då nageln lyste igenom och jag tyckte inte resultatet blev lika bra som när man går och fixar dem helt enkelt. Fixar ni naglarna med gel hemma själv? Ni har kanske testat något annat hemmapaket ni vill dela med er av?

I tried Insta Gel and I have to say I am not as impressed as I was hoping to be. I love to always having my nails looking good and can’t stand having the polish on if it’s peeling off.. when this happens I have to run to get my nails fixed. Since I do have a pretty stressful everyday being a mom and running my own business I don’t always have the time to go there and sit down for a hour, thats why I decided to get this to try to put the gel on myself. But the result wasn’t the best as I said, I tried a pretty natural color though I noticed how I could see through to the nail and it just wasn’t great. Do you do your nails with gel by yourself? Maybe you have tried something else that works much better you want to tell me about?

Before

After

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar