Annons
Annons
Allmänt | Publicerad 13 april 2012, 15:00

H&M's nya kollektion: Conscious

Idag släppte H&M sin nya kollektion Conscious - vilket är ett arbete för en mer hållbar framtid!! Min PR assistent levererade några riktigt fina plagg till mig som jag redan är föralskad i. Den här kollektionen är verkligen annorlunda från vad H&M brukar bjuda på – de erbjuder många eleganta klänningar, söta kjolar och annat superfint! Vad tycks? Har ni fått tag på något från deras nya kollektion? Gillar ni det? Woah jag tycker allt är så fint!!

Annons
7 Kommentarer
 • Louise<3

  Jag har köpt den där baby rosa blusen som du tar på :)<3

 • Erica

  Åh underbara! Jag skulle kunna tänka mig att äga dem allihopa!

 • Tina Saberii

  Såå snygga!! Kan inte du skänka en del av de till mig om du ändå ska inte använda de.
  http://Tinasaberi.blogspot.com

 • Emelie Axling

  Den där vita, korta klänningen var jättefin, ju.

 • http://whitemaskgirl.wordpress.com/ Madeleine

  Så snyggt. Jag gillar alla långklänningar.

 • Anita Hj

  Underbart läkra kläder och härliga färger, man blir sjuk……..

 • Antonia

  Hej Isabel!

  Riktigt fina kläder H&M har kommit ut med 😉 ( även om det va ett lite tag sedan nu) Vill bara passa på och säga att din blogg är väldigt rolig och intressant att läsa!!
  Tack för allt du delar med dig utav,allt från dig,din familj och liv till mode och kändisar och tips!