AnnonsHermes, Dålig service!


Idag tog med Gloria som precis flyttat hit med Axwell till Rodeo Drive och strosade runt i affärerna. Vi gick in i Hermes butiken och jag frågade om dom hade några Birkin inne, då fick jag bara ett tvärt nej, och att man var tvungen att handla MASSOR och lära känna dom i butiken innan man kan få köpa en sån väska.

Annons

Och att det bara var speciellt utvalda som får köpa dom väskorna.

Är det inte lite konstigt att för att få köpa en Birkin på Rodeo måste man först handla för minst 100 000sk sen KANSKE man kunde få tillgång till Birkin?

Va är det för policy? Jag Kommer aldrig gå in i den butiken igen någonsin! Även om det betyder att jag inte heller kommer äga en Birkin!

Jag undrar om dom har samma policy i Sverige och resten av världen?

TAGGAR
54 kommentarer | Translate
OM ISABEL
Laddar