Annons
AnnonsHere we go again..


OK… Jag vet att det är första april idag så jag har kanske inte valt den bästa dagen att berätta detta på men kunde inte hålla det inne längre. Det var ett tag sedan nu jag besökte min dr. och fick reda på att jag………. är gravid igen!!! Inte bara det, jag ska få TVILLINGAR! Detta är helt otroligt och jag har valt att berätta det nu på en gång, då jag inte orkar med alla spekulationer som kommer komma upp inom en snar framtid. Jag har hela tiden sagt att jag vill vänta med att skaffa barn efter att jag fick Winter, men nu har det hänt igen och händer det så är det menat. WOW, jag ska ha tvillingar! Jag är glad, nervös, överlycklig och lite rädd. Två små bebisar till, wow dags för mig och Steve och börja inhandla och inreda för ytterligare två i familjen!

OK … I know it’s April 1st today so I may not have chosen the best day to tell you all about this, but I just could’t hold it in anymore. It’s been awhile ago now that I visited my dr. and found out that I’m ………. pregnant again! Not only that, I’m having TWINS! This is absolutely incredible and I have chosen to tell you all now so I don’t have to deal with all the speculation that will come up in the near future. I have always said that I want to wait to have children after Winter, but now it has happened again, and it happens, it’s meant to be that way. WOW I’m going to have twins! I’m happy, nervous, thrilled and a little scared. Two little babies, wow, time for Steve and I to start buying for two more in the family!

TAGGAR
18 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar