Annons
AnnonsHelathy is good


Även om jag har en ganska så hektisk vardag så försöker jag alltid att äta väldigt nyttigt och få i mig mina dagliga vitaminer. Jag älskar att pressa vad som finns i kylen och dricka en hälsosam smoothie. Det är både gott och känns uppfriskande. Här pressade jag bara apelsiner och citroner, den här pressen är så bra för den pressar även ut all saft från skalet. Mmmm.

Although I have a pretty hectic schedule, I always try to eat very healthy and get all my vitamins into my system. I love to fresh squeeze fruits or whatever is in the fridge to drink a healthy smoothie. It is both delicious and feels super refreshing. Here I just squeezed oranges and lemons, this press is so good because it also squeeze out all the juice from the shell. Yummie.

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar