Annons

Klänningar

Last minute midsommar inspo

Inspiration Topshop 1,227:-    H&M 252:-   Nelly.com 872:- Läs mer »

Annons

Fy fan vad jag är bra

Fashion Läs mer »

Annons

New clothes for the kids arrived today

För Barn Ett av mina favorit märken till barnen anlände i postlådan! Jag pratar om kläder från How to Kiss a Frog! Nu är både Monday och Winter Rose redo att rocka sina nya tuffa vårkläder. De som anlände var några söta klänninga... Läs mer »

Bloppis Del 6

Bloppis Det är FÖRST TILL KVARN som gäller! Shipping är inräknat i priset. Gör så här: 1. Maila namnet på plagget du vill ha, samt din adress och tele nummer till assistent.isabeladrian@gmail.com. 2. Döp mailet med namnet på ... Läs mer »

Ny tävling

Allmänt Det är dags för en ny tävling. Den här veckan kommer jag att lotta ut ett presentkort på 700:- från företaget Andrea G Design. Det är ett svenskt företag som gör jättesöta klänningar och T-shirts. De har även T-shirts fö... Läs mer »

Trendnytt: Cut Outs

Trendnytt Tydligen så tycker modeskaparna att vi visar alldeles för lite hud. Just nu är nämligen trenden på speciellt klänningar att ha ”cut outs" antingen på sidan eller där fram - så man får visa lite av magen! Hänger ni på? Fl... Läs mer »

För jag har tagit studenten!

Mode Många tar studenten snart och ni har frågat om jag kan tipsa om lite studentklänningar nu innan. Så här har ni några jag tycker är jättefina!! Många till ett bra pris med! Hoppas alla får en helt fantastisk student – dag... Läs mer »