Annons
AnnonsDIY – Dry Skin


Eftersom jag reser rätt mycket så kan jag lätt få ganska så torr hy. Jag läste runt lite på nätet och hittade detta enkla tipset som jag snart ska berätta om. Jag har inte testat detta ännu men så fort jag kommer tillbaka till Europe igen kommer detta att stå på min lista att testa. Vet ni om det fungerar?

Du behöver: 2 msk riktig majunnäs & 1 tsk Baby olja.

Blanda ihop ingredienserna, stryk sedan på detta på ditt ansikte, nacke, armbågar eller vart du än är torr. Låt det sitta i 20 minuter innan du sköljer av med vatten. Detta ska fungera om du har torr hy, testa!

 

Since I travel a lot I easily get very dry skinn. I read online and found this simple tip that I’m about to tell you all about. I have not tried this yet but as soon as I get back to Europe again, this will be on my list to try. Have you tried it?

You will need: 2 tablespoons of real mayonnaise & 1 teaspoon baby oil.Mix the ingredients together, then apply on your face, neck, elbows or wherever you are dry. Let it sit for 20 minutes before rinsing off with water. This is really suppose to work if you have dry skin, try it!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar