AnnonsDiary, day 9


Idag tittade solen fram, men bara någon timme. Så jag passade på att snabbt dra på mig bikinin och sprang ner på strandkanten.
Jag var såklart tvungen att för evigt göra ett minne att jag varit här i den blöta stranden. Om ni undrar varför jag bytt location var det för stormen. Den gjorde att vi va tvungna att flyttade till en villa med en privat strand istället för hyddan på havet. Det gungade helt enkelt för mycket på havet och var inte säkert längre. Men jag klagar inte! Nästan bättre faktiskt. Egen strand och utomhus badkar och hängmatta! Mys faktorn är hög just nu. Det kan jag lova.

Today the sun was out, but only for an hour or so. So I took the opportunity to quickly put on my bikini and ran down to the beach to get some sun. I also had to write my name in the sand to forever keep a memory of that I was here haha.  If you’re wondering why we changed location, was because of the storm. We had to move to a house with a private beach instead of the house on the water. It swayed simply too much out there and was not safe anymore. But I’m not complaining! Almost better actually. Private beach and and outdoor tub and a hammock! We are being super cozy right now, that’s for sure.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ISABEL
Laddar