Annons
AnnonsAPRIL FOOLS! APRIL APRIL!


APRIL APRIL… I år körde jag ALL IN. Den jag mest av allt ville lura var Steve, han lurar alltid mig så jäkla mycket och jag lyckas aldrig lura honom, men den här gången gick han nästa på det! Hoppas ingen tog illa vid sig, det var verkligen inte min mening. Det är bara första April en gång om året och då får man väl luras med vad man vill? MEN….. Nu vill jag höra om era april skämt… Vem har det bästa skämtet!?

April fools … This year I wanted to go ALL IN. The one I most of all wanted to fool was Steve, he always fools me so damn hard and I never manage to trick him back, but this time he almost believed me! I hope nobody took offense at that, it really was not my intention. It’s only April 1st once each year and then you should be able to make any jokes you want, right?  BUT ….. Now I want to hear about your april jokes … Who has the best joke!?

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar