Annons
Annonsäntligen kan ni köpa mina Glasögon chains


Goda nyheter! Mina Eye wear kedjor är äntligen tillgängliga på www.lovebyisabeladrian.com

Jag är så glada över detta! Jag älskar dem eftersom det är nästan som att bära smycken – de ger en extra touch till din look! Du slipper också gräva i väskan för att hitta dina solglasögon eftersom du har de runt halsen som ett halsband.

De finns i 14 karats guld eller i Steling silver så de kan matcha alla solglasögon eller vanliga glasögon. Jag har även designat en del charms som du kan sätta på om du vill lägga till lite extra bling till din look.

Hittills finns det bara 200 par, varav ett par sitter på mig varje dag, och ett par av kedjorna är fastklistrade på Paris lol, hon älskar dem och ser verkligen söt ut med dem på..

Va tycker ni om mina kedjor?

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar