Annons
Annons5 quick questions to Isabel about the Oscar after party at Seth MacFarlane on sunday


1. Hur kom det sig att du var bjuden till Seth MacFarlane’s after party efter The Oscars? Jag blev inbjuden till Seth MacFarland’s officiella efterfest i Hollywood. Festen hölls i en stor gammal teater de hade omvandlat, det var helt otroligt. På plats var en symfoni orkester på ca 100 personer. En riktigt maffig fest måste jag säga.

2.Kan du nämna några namn som var på festen? Några av de jag såg var Charlize Theron, John Stamos och Jessica Chastain.

3. Vem tyckte du var bäst klädd på röda mattan under Oscars Galan? De jag tyckte var bäst klädda var alltid lika fina Jennifer Lawrence, Nicole Kidman och Zoe Seldana.

4. Vad tyckte du om att Sverige tog hem en Oscars? Har du sett filmen? Wow, det var vekligen jättekul att se. Jag har tyvärr inte sett filmen ännu, men den är högst upp på min långa lista av filmer jag måste se! Kanske har jag tid nu när jag är i New York, hoppas på det haha.

5. Kan du berätta något annat kändis ”skvaller” som hände under kvällen? Förutom att Jennifer Lawrence ramlade när hon skulle upp på scen och ta emot sin Oscars så tyckte jag att Kate Bosworth såg extremt smal ut på efterfesten. Sofia Vegara var inte där, utan det ryktades om att hon gjort någon skönhetsoperation, men hon twittrade senare en bild från sängen att hon låg med influensan, jag vet inte vad jag tror på.

Translate here.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar